martedì 21 maggio 2019

Panelne zavese

Panelne zavese

Tkane panelne zavese izstopajo s preprosto eleganco in zagotavljajo neprosojno zaščito pred pogledi. Primerne za vsak prostor. Platna su izrađena od poliestera, antistatička su i antialergijska.


Namestitev panel je zelo enostavna. Na karniso so pritrjene z ježkom, na dnu pa imajo utežno palico, ki se pred pranjem enostavno odstrani. V kolikor mi ponudba ne bo ustrezala, se strinjam, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte ali telefonske številke. Lamelne zavese so namenjene zasenčevanju srednjih ali večjih steklenih površin. Na izbiro so trakovi različnih širin in več barvnih nians.


Z zavesami lahko v vsak prostor pričarate prijetno, toplo in domače vzdušje, skupaj z dekorativnimi dodatki pa lahko zaključite vse v celotno usklajeno podobo vašega doma. Mogu se izrađivati od bilo koje vrste materijala, od klasičnih zavesa, preko drapera, black-out materijala, screen platna. Drugačiji ukusi i afiniteti poželeće panel zavese sa diskretnim dezenima sa printom ili tkanjem. Za kuće i stanove, domaćice često vole šarene i vesele materijale, za pozitivnu atmosferu u domu, koja se stvara i na ovaj način.


Vrlo je bitno naglasiti da se panelne zavese izrađuju po meri. Karnise vodila za zavese vodila za panelne zavese izmera, montaža in šivanje Dopolnite svoj prostor z zavesami. Panel zavese - iskustva. So čudovit kos, ki je funkcionalen in dekorativen hkrati.


Pri tem ne pozabite na karnise, ki bodo vaše zavese držale na mestu. Uredi prozor tako da uživaš u privatnosti i zaštitiš se od prejake sunčeve svetlosti. Bitno je da pronađeš rešenje koje ti najviše odgovara.


Panelne zavese

V JYSK-u boste našli gotove, že narejene, zavese , notranja senčila oz. V asortimanu pa imamo tudi šivalne pripomočke v kompletu ter orodje. Smo uvozniki zaves, dekorativnih tkanin in vseh izdelkov za dom. Na slovenskem trgu smo že 28. V naši maloprodaji lahko kupite zavese , dekorativne tkanine in druge izdelke ter naročite šivanje in izdelavo po meri.


Vse materiale in izdelke kupujemo pri znanih proizvajalcih v tujini. U našoj širokoj ponudi ćete naći zavese u preko 3dezena koje će odgovoriti svim vašim potrebama. One imaju dve osnovne funkcije.


Panelne zavese

Zavese Vračar, Novi Beograd. Platna za panelne zavese so obdelana z različnimi premazi in visijo navpično zato se prah na njih ne nabira. Dekorativa Cehner združuje delo in veselje do oblikovanja, iskanja novih dizajnov, barvnih kombinacij, pet med sabo tesno povezanih sodelavcev. Naredijo ga lahko bolj domačega ali mogoče bolj finega, modernega.


V zadnjih letih je na trgu veliko novosti, obstaja veliko načinov izdelave in postavitve zaves. Predstavljamo vam kratek pregled možnosti, da boste lahko lažje in bolje izbrali zavese , pisane Vam na kožo. Sosedom pokažite SAMO zavese ! Smo podjetje z 20-letno tradicijo. Prihajamo iz Tržiča in pokrivamo celotno območje Gorenjske, pa tudi širše.


Panelne zavese

Naš Salon zaves se nahaja v Kranju in Tržiču, kjer lahko vidite veliko razstavljenih zaves in vzorcev za zavese , prav tako pa imamo na zalogi tudi blago za zavese in dekorativno blago. Kombinacija različnih vzorcev in tkanin, nameščenih na minimalističnem sistemu vodil, omogoča brezmejno popestritev objekta ali prostora. Za panelne zavse se uporabljajo karnise z več tirnicami.

Nessun commento:

Posta un commento

Nota. Solo i membri di questo blog possono postare un commento.

Post più popolari